AH heeft geneesmiddeluitgifteautomaat

Apothekers Anke Barsema en Jan van der Krift en bedrijfsleider Jan Vlijm
Apothekers Anke Barsema en Jan van der Krift en bedrijfsleider Jan Vlijm
Foto: rechtenvrij

Snel en veilig uw medicijnen afhalen tijdens het boodschappen doen? Vanaf nu is dat mogelijk door de samenwerking van Apotheek De Nije Veste en Apotheek Corlaer met Albert Heijn.

Op deze manier willen apothekers Anke Barsema en Jan van der Krift de service naar de cliënten verbeteren door ook buiten de reguliere openingstijden van de apotheek de mogelijkheid te bieden om herhaalmedicatie op te kunnen halen. De geneesmiddeluitgifteautomaat is toegankelijk gedurende de ruime openingstijden van de Albert Heijn. Ook bedrijfsleider Jan Vlijm van Albert Heijn Nijkerk is positief over de komst van de automaat. Zowel De Nijkerkse Apotheken als Albert Heijn Nijkerk kijken uit naar een prettige samenwerking.

1
1

Cliënten kunnen zich aanmelden voor deze service door een inschrijfformulier in te vullen en deze in te leveren bij de apotheek. De medicatie wordt in de apotheek klaargemaakt. Zodra deze klaar ligt in de geneesmiddeluitgifteautomaat ontvangt de cliënt een emailbericht met een afhaalcode. Deze afhaalcode kan op het bedieningspaneel worden ingevuld in combinatie met de geboortedatum. Er opent zich dan een vakje en het zakje met de medicatie kan worden uitgenomen.

Grote verpakkingen, koelkastproducten en medicatie waar extra uitleg of toelichting bij nodig is, kunnen niet worden afgehaald via de automaat en zullen in de apotheek klaar worden gelegd.

Door deze service wordt het niet alleen mogelijk gemaakt om op een gewenst tijdstip tijdens de openingstijden van Albert Heijn medicatie op te halen, maar is er tevens een nieuw afhaalpunt voor medicatie bij gekomen dat tussen de beide apotheken gevestigd is.

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u een inschrijfformulier afhalen in Apotheek De Nije Veste, Apotheek Corlaer of bij de Albert Heijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen