Inschrijving Kunstroute Hoevelaken verloopt voorspoedig

Foto:

De kunstroute, het jaarlijkse culturele evenement in Hoevelaken, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 28 en zondag 29 september.

Meerdere kunstenaars uit Hoevelaken en omstreken hebben zich inmiddels aangemeld. Maar kunstenaars, die willen meedoen kunnen zich nog aanmelden tot 15 mei via de website van de kunstroute.

Kunstenaars  in Nijkerkerveen en Stoutenburg worden door de organisatie ook van harte uitgenodigd worden om mee te doen. Hoevelakense kunstenaars exposeren zoveel
mogelijk in eigen atelier, huis of tuin, meestal vergezeld van een gastexposant van buiten Hoevelaken.

Kunstenaars van buiten Hoevelaken, die willen meedoen maar zelf geen geschikte expositie ruimte hebben, kunnen zich ook opgeven via de website. “De organisatie zoekt voor deze kunstenaars een geschikte locatie, maar met natuurlijk een voorbehoud want het aantal locaties voor gastkunstenaars is beperkt” aldus voorzitter Marly Klein.

Het bestuur stelt het zeer op prijs als nieuwe locaties worden aangeboden. Dan kunnen er nog meer gastlocaties aangeboden worden aan kunstenaars van buiten Hoevelaken.
Naast beeldende kunstenaars doen elk jaar ook enkele artiesten of performance kunstenaars mee aan de Kunstroute. Deze kunstenaars zijn vrijgesteld van het inschrijvingsgeld.
Het afgelopen jaar deden ruim 55 kunstenaars mee,

De overzichtstentoonstelling in het hartje van Hoevelaken, de Stuw, was een groot succes. Ruim 400 mensen bezochten de tentoonstelling.Mede dankzij het prachtige weer kon de kunstroute toen veel bezoekers verwelkomen.

'

Reacties

article
127339
De kunstroute, het jaarlijkse culturele evenement in Hoevelaken, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 28
https://nijkerk.nieuws.nl/hoevelaken/127339/inschrijving-kunstroute-hoevelaken-verloopt-voorspoedig/
2019-05-02T22:29:40+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2017/09/22212251/2017-09-2openinn-kunstroutel-001.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Hoevelaken, Nieuws