Nieuwe bezoektijden St Jansdal

Foto: St Jansdal

Vanaf deze week gelden er nieuwe bezoektijden in ziekenhuis St Jansdal. De nieuwe tijden sluiten beter aan bij de behoefte van de patiënt, bezoeker en die van de zorgverlener. De nieuwe algemene bezoektijden zijn per 2 januari 2023: iedere dag van 15.00 tot 20.00 uur.

Er zijn afdelingen met afwijkende bezoekuren. Informatie daarover is te vinden op www.stjansdal.nl/bezoek . Bij de dagopname mag er tijdens het wegbrengen en ophalen een begeleider mee met de patiënt. Tussendoor is op de dagopname geen bezoek mogelijk.

Twee bezoekers

Het is voor bezoekers niet (meer) nodig om een afspraak te maken. In verband met de benodigde rust voor de patiënten worden maximaal twee bezoekers per bed toegestaan. Patiënten, die niet aan bed gebonden zijn, kunnen hun bezoek ook buiten de bezoektijden ontvangen in de centrale hal.

Buiten bezoektijden

Familieleden van patiënten kunnen een verzoek indienen om buiten bezoektijden ook aanwezig te zijn op de afdeling. Dit gebeurt alleen op onderlinge afspraak tussen arts en bezoek of tussen verpleegkundige en bezoek.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen