1250 euro voor nieuwe schoolplein De Spreng

Foto: rechtenvrij

De voorjaar/zomer editie van de Basisschoolbeurs die zaterdag werd gehouden,  heeft weer veel bezoekers getrokken en een prima opbrengst opgeleverd.
2016-04-10 de spreng basisschoolbeurs 3

De organisatie kan  €1.250,- aan Kindcentrum De Spreng overhandigen. Deze opbrengst zal besteed worden aan de nieuwe inrichting van het schoolplein, de bouw van dit nieuwe plein is inmiddels van start gegaan.

Bij opening van de beurs stond er weer een rij met enthousiaste bezoekers voor de deur. De bezoekers konden tijdens het shoppen genieten van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers en ook de Syrische lekkernijen die verkocht werden door De Stichting Hand in Hand voor Syrië waren weer populair. De niet verkochte artikelen op de beurs werden opnieuw beschikbaar gesteld aan deze stichting die hulp verleent aan alle getroffen slachtoffers van de oorlog in Syrië.
2016-04-10 de spreng basisschoolbeurs 1

Het succes van de Basisschoolbeurs is mede te danken aan het feit dat ruim 100 verkopers goede tweedehands kinderkleding, speelgoed, sportartikelen, schaatsen en dvd’s ingebracht hebben. De Basisschoolbeurs trekt een groot aantal ouders van basisschoolkinderen uit Hoevelaken en omringende plaatsen.

De volgende editie van deze beurs zal gehouden worden op zaterdag 8 oktober 2016. Meer informatie is te vinden op de website en je kunt ook op de hoogte blijven van al het nieuws op Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen