Basisschoolbeurs drukker dan ooit

Foto: rechtenvrij

Afgelopen vrijdag en zaterdag was het erg druk rondom Dorpshuis De Stuw.

Op vrijdag brachten zo’n honderd verkopers kleding naar deze locatie, die zaterdag vanaf 8.30 uur werd verkocht. Dit keer voor het eerst op deze locatie nadat voorgaande editie’s altijd een plekje had in een schoolgebouw. “Deze nieuwe locatie pakte voor ons goed uit”, aldus Wilma Haelermans, Yvonne Lokhorst en Ingrid van der Woude van de organisatie. Het is dan ook nog nooit zo druk geweest! Niet alleen de locatie zorgde voor het succes.

Overvloed aan kleding

2016-10-10-basisschoolbeurs-2

De focus op kleding voor kinderen in alle leeftijden hielp goed mee. Het zou ook niet mogelijk zijn geweest om speelgoed te verkopen want alle zalen van De Stuw stonden afgeladen vol met kinderkleding. Gelukkig was er voldoende aanwas aan vrijwilligers want het uitzoekwerk was een taaie klus. Tijdens het wachten voor de kassa was er gelegenheid voor het kopen van Syrische hapjes.

Geld voor jubileumvoorstelling 4 Kids

2016-10-10-basisschoolbeurs-1

Toneelgroep 4Kids kan binnenkort een prima bijdrage verwachten vanuit de beursorganisatie. Deze zal geheel worden besteedt aan de jubileumvoorstelling “Sjakie en de Chocoladefabriek” in het weekend van 7 en 8 april. Wat we gaan doen is nog een verrassing, besluit het bestuur van 4Kids, maar de kinderen die naar de voorstelling gaan, gaan het zeker merken.

De overgebleven kleding die verkopers niet terug wilde ontvangen is gedoneerd ten behoeve van Syrische vluchtelingen in Syrië.

bijdrage van Theo Zuurman

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen