Huis van de week: Bramenhof 14 Bramenhof 14

Foto: Domicilie

Deze vrijstaande semi-bungalow is bijzonder geschikt als u vanuit huis wilt werken. Op de begane grond bevindt zich namelijk een extra ruimte (15 m²), die gemakkelijk in te richten is als kantoor.

Voor bezoekers eenvoudig te bereiken via de centrale entreehal. Maar wilt u beneden slapen? Dan zou u deze ruimte kunnen gebruiken als slaapkamer. Via een tussendeur loopt u dan zo door naar de naastgelegen riante badkamer. Ingericht met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Dat is nog eens gemakkelijk!

De woning bevindt zich op een mooie, rustige en unieke plek in de groene wijk Beulekamp. Met aan de achterzijde een riante met zorg aangelegde tuin, die veel privacy biedt. De bungalow beschikt over een grote L-vormige woonkamer. (42 m²), voorzien van een gezellige open haard en openslaande deuren naar het terras. Het huis is in 2012 volledig gerenoveerd en is erg praktisch en slim ingericht! Neem bijvoorbeeld de witte moderne open keuken. Door gebruik te maken van grote lades kent deze erg veel opbergruimte. Ook handig is de aangrenzende bijkeuken, met aansluiting voor wasmachine en toegang tot de ruime vliering.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers en een eigentijdse tweede badkamer met douchecabine, dubbele wastafel en toilet.

De woning is met zorg onderhouden. U kunt er dus zo in zodra u de sleutel in ontvangst heeft genomen! Het totale perceel kent een oppervlakte van 611 m². Ook absoluut het vermelden waard is de diepe oprit naar de vrijstaande stenen garage (8,7 x 3,3 m).

Rustige plek
De woning bevindt zich in de wijk Beulekamp. Een rustige en groene wijk aan de rand van Nijkerk. Via een verbindingsweg bent u met de auto snel bij de N301 richting A1 en A28. Maar ook het centrum van de stad is niet ver weg. Verder zit er om de hoek een basisschool. Ook niet onbelangrijk als u kinderen heeft!

Interesse
Heeft u interesse in de woning Bramenhof 14 in Nijkerk? Neem dan contact op met onze makelaars door te bellen met telefoonnummer (033) 20 00 181.

banner-domicilie

Reacties