Spectaculaire dansshow ‘Jazz it Up’ Hellas

De dansers van Hellas Hoevelaken hebben voor de zesde achtereenvolgende keer het seizoen afgesloten met de spectaculaire dansshow Jazz-it-Up in sporthal Ridderspoor.

Waanzinnige opbouw-operatie
Het is vroeg in de ochtend als vrijwilligers, leiding en afdelingsbestuur sporthal Ridderspoor binnen lopen. Zij toveren de sporthal om tot een plek waar vanaf 18.30 uur een dansvoorstelling getoond kan worden. Jan Roos, lichtman, heeft er dan al een aantal uren opzitten en krijgt hulp. Anderen zijn druk met het opzetten van tribunes, het achtergronddoek, de kleedkamers, een horecatent enz. enz. Alles verloopt vlekkeloos en wordt goed in de gaten gehouden door Samira Beving van de activiteitencommissie van Hellas. Aan het eind van de middag komen de eerste dansers al binnen voor het vloerverkennen. De sfeer begint te komen en de temperatuur loopt op. De tribune stroomt vol en stoelen worden bijgezet totdat iedereen een zitplaats heeft. 
Peuterdans opent de show en vertedert
De voorstelling werd geopend door de peuters 2-4jr. met het nummer ‘Speeldoos’. De prachtige roze ballerina’s kwamen uit een speeldoos gedanst en wisten de zaal meteen te vertederen. Daarna werd de voorstelling officieel geopend door de voorzitter van het afdelingsbestuur Dans, Edward Beitler en de dansleiding van Hellas die in een dans/toneelstuk de voorbereidingen voor de dansen uitbeelden. Vervolgens was het een aaneenschakeling van lieve, stoere, mooie, emotionele dansen, uitgevoerd door kinderen van 5-7jr t/m dames tot 54jr. Zowel op recreatie- al selectieniveau. Na de showdans ‘cabaret-girls’ uitgevoerd door selecties DanzaLift+ en DanzaVibe was het pauze en kon iedereen buiten genieten van een drankje en kijken of ze een prijs gewonnen hadden in de verloting.
Na de pauze prijswinnende dansen
De voorstelling werd vervolgd met nog meer creatieve dansen, waarvan sommige door de KNGU beloond zijn met een uitnodiging voor een landelijk optreden. De laatste dans van de avond was een gezamenlijke dans van DanzaVibe, DanzaNova en DanzaMotion, ‘Let’s Tango’. Prachtige muziek en een geweldige slotstuk van de avond. 
Vrienden van Hellas
Het publiek heeft genoten van de voorstelling. Hellas heeft alle complimenten met dank in ontvangst genomen. Nieuw bij Hellas is dat mensen die Hellas een warm hart toe dragen “Vrienden van Hellas” kunnen worden vanaf € 25,- p/jr. Hellas hoopt op veel vrienden om volgend seizoen de activiteiten nog beter tot hun recht te kunnen laten komen. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen