Hoevelaken Asperges Festival 2014 zeer geslaagd

Ondanks het zeer wisselvallige weer is de vijfde editie van het Hoevelakense Asperges Festival zeer geslaagd.Op de verkoop stand op de Brink was het zaterdag een gezellige drukte en hebben de Lions in het totaal ruim 200 kg asperges verkocht!

Vooral de pakketten met een complete asperges maaltijd voor 4 personen waren in trek, maar ook de aspergesoep en de hartige ham/asperge snacks vonden gretig aftrek. De activiteiten op de Brink werden opgeluisterd met muziek van een saxofoon kwartet onder leiding van Rombout Stegink.
Het festival is zondag afgesloten met een fantastische brunch in Eetcafé “de Foep”. Ruim 40 gasten hebben kunnen genieten van een heerlijke 3-gangen menu waarin de asperge natuurlijk centraal stond!
De netto opbrengst van deze actie van Lions Club Hoevelaken komt ten goede aan het project Rouwcafé van de Stichting Humanitas in Amersfoort (zie www.humanitas.nl). Het project biedt mensen die een ernstig verlies geleden hebben de mogelijkheid om op enkele zondagen per jaar onder professionele begeleiding samen te komen om – samen met  anderen, familieleden en/of vrienden – het verlies te helpen verwerken. Onze dorpsgenoot Nan Nabuurs is de stuwende kracht achter dit project.
Sponsoring
Deze Lions actie is mogelijk gemaakt door ondersteuning en sponsoring van diverse lokale ondernemers, te weten: AH Supermarkt, Bakkerij Toebast, Eetcafé de Foep, JUMBO Supermarkt, Slagerij/Traiteur Steltenpool, de Fa. Tomassen ICT Services en Slijterij ’t Witte Schuurtje. 
Meer informatie over activiteiten van Lions Club Hoevelaken kunt u vinden op de website www.lc-hoevelaken.nl
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen