Kindervrijmarkt Koningsdag in Hoevelaken

Foto: Theo Zuurman

De Oranjevereniging ‘Koningin Wilhelmina’ krijgt nu al diverse vragen over de Kindervrijmarkt plaatsen tijdens Koningsdag op maandag 27 april 2015 die om 12:30 uur begint.

Jaarlijks zijn er zo’n 150 plekjes op De Brink, De Wiekslag en de Leeuweriklaan in het centrum van Hoevelaken. Om een plekje te krijgen, moet er een kaartje gekocht worden. De verkoop van de Kindervrijmarkt plaatsen op Koningsdag vindt plaats in dorpshuis De Stuw aan de De Brink 10Aop de volgende data:
zaterdag 18 april 10.00 – 12.00 uur
vrijdag 24 april 19.00 – 20.00 uur
zaterdag 25 april 10.00 – 12.00 uur.

De leeftijdsgrens voor deelname aan de Kindervrijmarkt is max. 12 jaar. Het is wel de bedoeling dat het voornamelijk gaat om “zolderspullen” zoals o.a. speelgoed, boeken, platen en kleine huishoudelijke dingen. Het is niet de bedoeling dat ouders of andere volwassenen de verkoop doen, zij mogen natuurlijk wel een oogje in het zeil houden. Verkoop van nieuwe waren, drink- en etenswaren is niet toegestaan. De kosten zijn 2 euro per plaats en je krijgt 1 euro terug als je je plekje schoon achter laat, zie ook www.ovhoevelaken.nl

bijdrage van Theo Zuurman

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen