Om naar uut te kieken

Foto: Arjen Gerritsma

Op zaterdag 12 september 2015 is het weer UUT KIEK DAG. Ook dit jaar is er weer veel te doen en te beleven. Om 9.45 uur opent een bekende de dag.

Het doel van Stichting “UUT KIEK DAG” Nijkerkerveen is: Voor goede doelen samen één zijn. Om dit te bereiken organiseren zij een dag, die voor het hele dorp interessant, gezellig en leuk is. Natuurlijk is iedereen van buiten Nijkerkerveen ook van harte welkom om het feest mee te vieren! De uiteindelijke opbrengst is voor 50% voor goede doelen en voor 50% voor de drie kerken in het dorp.

Het bestuur van de UUT KIEK DAG wil elk jaar iets nieuws bieden. Vorig jaar was dat de nieuwe waterbak, waar je kon lopen in een bal over het water. En touwtrekken was een lust om naar te kijken. Zeemanskoor en Muziek vereniging Concordia niet te vergeten. Dit jaar staat Henk Wijngaard op het podium van 14.00 uur tot 14.30 uur. Daarbij zullen de trucks niet ontbreken!

Niet alleen oldtimertractor liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Ook aan de liefhebbers van oude bromfietsen is gedacht. Het zal aan Kreidlers, Zundapps, Puchs en Tomossem niet ontbreken. Voor beide groepen is een toertocht georganiseerd. De oldtimer tractoren stoppen in een uitzonderlijk mooi erkend nationaal landschap. Naast het bewonderen van de oldtimers is er nog veel meer te beleven. Er zijn bijzondere oude ambachten en beroepen op het terrein aanwezig. Ook zijn er kramen met allerlei snuisterijen, hier kan de shopper naar harte lust zijn aankopen doen.

Met ongeveer 170 vrijwilligers proberen we er een mooie dag neergezet op 12 september 2015. De Veenders willen graag laten zien waar een klein dorp groot in kan zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen