59 matches op 3e beursvloer Hoevelaken

Onderhandelingen voor een “match”
Onderhandelingen voor een “match”
Foto: Lions

De derde Beursvloer Hoevelaken die afgelopen woensdag in Dorpshuis de Stuw werd gehouden bracht  20 verenigingen en Clubs en 20 ondernemingen uit Hoevelaken en omgeving bijeen.

De Beursvloer is een evenement waar behoeften van maatschappelijke organisaties “om niet” worden verhandeld met aanbod van bedrijven die zich daartoe geroepen voelen vanuit hun maatschappelijke verantwoordelijkheid met leuke tegenprestaties van de organisaties. De organisaties en bedrijven proberen op de Beursvloer op basis van een gesloten beurs een “match” te maken.

Wethouder Marly Klein verricht de “afslag”
Wethouder Marly Klein verricht de “afslag”

Klokslag vier uur werd dit evenement door Wethouder Marly Klein geopend met een heuse gongslag en ontstond er een levendige handel tussen de deelnemende partijen. Bij het sluiten van de Beursvloer om exact vijf uur bleken er in het totaal maar liefst 59 overeenkomsten (matches) te zijn getekend, voorwaar een prachtig resultaat!

Voorbeelden van “Matches” die gesloten zijn

• Collage Kunstcentrum krijgt professionele ondersteuning met het zoeken naar sponsoren
• De Gospelkoor Free krijgt advies over bestuurlijke zaken
• De diaconie van de Eshof ontvangt cadeaubonnen voor de jaarlijkse kerstviering

Ondertekenen van een gerealiseerde “match”
Ondertekenen van een gerealiseerde “match”

Notaris Henk-Jan de Boer legde alle overeenkomsten officieel vast en zal bovendien de “matches” gaan volgen. Na afloop was er een gezellige netwerk borrel om het succes te vieren.

Afnemend aantal matches
Dit jaar kon de organisatie 59 matches noteren. In 2012 bij de eerste beursvloer waren dat er nog 85, een jaar later 64 en vorig jaar bij de eerste beursvloer Nijkerk 78.

De Beursvloer is een activiteit van Lions Club Hoevelaken en wordt ondersteund door de Ondernemers Vereniging Hoevelaken en de Stichting Sigma, Nijkerk. Belangrijke sponsoren zijn de Rabobank en Van Wincoop Rietdekkers, Hoevelaken/Putten. Voor meer informatie gaat u naar de website van de Beursvloer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen