Dagcentrum Nijkerkerveen breidt uit

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Omdat cliënten het willen, gaan de deuren van het Dagcentrum Nijkerkerveen ook op zaterdag open.

In juni dit jaar opende Dagcentrum Nijkerkerveen van Amaris Zorggroep voor het eerst haar deuren, in eerste instantie alleen op donderdag. Uit onderzoek onder potentiële cliënten is nu gebleken dat er ook behoefte is aan dagopvang op een andere dag. Dagcentrum Nijkerkerveen geeft nu gehoor aan deze wens. Vanaf 7 november is het dagcentrum ook op zaterdag geopend. Geïnteresseerden dienen wel in het bezit te zijn van een beschikking. Deze kan worden aangevraagd bij het dagcentrum of rechtstreeks bij het gebiedsteam via [email protected].

Gym-ochtend op dinsdag
Behalve de zaterdag gaat Dagcentrum Nijkerkveen ook op dinsdagochtend extra open. Van 10.00 uur tot 11.00 uur is er dan een speciale gym-ochtend onder begeleiding van een sportcoach voor ouderen die dat leuk vinden. De kosten zijn € 2,50 per keer. Aanmelden kan bij Petra Visser of Aline Pieper, via [email protected] of 06-13776980.

Vrijwilligers gezocht
Een team van enthousiaste vrijwilligers steekt de handen uit de mouwen bij Dagcentrum Nijkerkveen. Het team heeft echter wel versterking nodig en is dus op zoek naar meer vrijwilligers. Bij interesse kan contact opgenomen worden met Petra Visser of Aline Pieper, via [email protected] of 06-13776980.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen