Jeroen Hop Nederlands Kampioen

Foto:

TZUM – Hop (Nijkerk) en Van de Visch eindigden als eerste en tweede tijdens het Nederlands Kampioenschap Tractor Pulling van de NTTO (Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie)

In de standaardklasse 9 ton heeft Jeroen Hop met zijn Case IH 1455XL de titel Nederlands Kampioen weten te bemachtigen. Dit deed hij door de Nederlands Kampioen van 2013, Henk Hijwegen uit Nijkerkerveen, te verslaan. Jeroen Hop wist in de finale met een afstand van 102,01 meter alle andere finalisten ruimschoots achter zich te laten. 

Gerco van de Visch streed in de standaardklasse 2,5 ton met zijn Massey Ferguson 135 om zijn titel van Nederlands Kampioen prolongeren. Hierbij was de concurrentie helaas te groot, maar wist hij wél een tweede plaats te behalen.
Tijdens deze wedstrijd werd in de verschillende klassen gestreden om de titel van Nederlands Kampioen, door middel van het voorttrekken van een sleepwagen over een 110 meter lange baan. De tractor, die hierbij het verste weet te komen is de sterkste en wint de wedstrijd.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden