Theo Zuurman Erelid Oranjevereniging

Theo Zuurman (links) en Coos van Rijswijk
Foto: www.ovhoevelaken.nl

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Oranjevereniging ‘Koningin Wilhelmina’ uit Hoevelaken is Theo Zuurman door middel van een oorkonde en bloemen in het zonnetje gezet.

Zuurman was vele jaren actief voor de Oranjevereniging als bestuurslid, PR-man en –onder meer- initiatiefnemer van Proef Hoevelaken. Veel van de teksten uit de ‘Oranjekrant’ en persberichten voor de media – inclusief foto’s – waren van zijn hand. Afgelopen jaar, na de succesvolle 70e viering van 5 mei, heeft Theo afscheid genomen als bestuurder. Tijdens de jaarlijkse ALV is hij vanwege het vele werk benoemd tot erelid van de Oranjevereniging.

Ook Boudewijn van der Woerd heeft als penningmeester afscheid genomen van zijn bestuurstaak binnen de vereniging. Hij blijft echter ondersteunen om te zorgen dat de nieuwe penningmeester kan worden ingewerkt. Deze functie is vooralsnog vacant.

Tijdens de ALV is tevens bekend gemaakt dat het thema voor Proef 2016, waarvan Theo Zuurman de geestelijk vader is, dit jaar “Barbecue” zal zijn. Inmiddels wordt Proef voor de tiende keer georganiseerd. Dit jaar opnieuw omlijst door lekker eten, drinken en veel muziek. Binnen afzienbare tijd zal de ‘Oranjekrant’ in Hoevelaken in de bus vallen met het hele programma voor de komende Koningsdag en 4 mei viering.

bijdrage van John van de Bunt

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden