De lokale partij met 40 leden van start

Foto:

Na de eerste ledenvergadering van de lokale partij, afgelopen donderdag, doneerde de partij 250 euro aan het Glazen Huys.

Bij de verkiezingen van 2014 is Patricia van der Hurk – van Loozen lijsttrekker en daarmee beoogd wethouder van De Lokale partij. Aart Klompenhouwer, Ries van Elteren en Jan Willem Wicherink zijn respectievelijk nummer twee, drie en vier.  Verder staan Henk de Greef en Peter Collignon op plaats 5 en 6. Hiermee wil De Lokale Partij laten zien, dat elke kern even belangrijk is. De lijst wordt tot en met plek 10 aangevuld met: 7, Elze Venhoek, 8, Joyce Donselaar – Klompenhouwer, 9, Philip van Beek en 10, Aalt van de Akker. 
Bestuur compleet
Aart Klompenhouwer is voorzitter van het bestuur, Willem de Bouter secretaris en Patricia van der Hurk – van Loozen is vice-voorzitter. Verder bestaat het bestuur Jan de Beer als penningmeester en Aalt van de Akker als algemeen bestuurslid.
40 leden
Inmiddels hebben ruim 40
mensen zich aangemeld om lid te worden van De Lokale Partij. Volgens de partij toont dit aan, dat ze op de goede weg is  en “dat er een rijke belangstelling is voor deze
nieuwe weg in de lokale politiek.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen