“4Kids Theater” heel blij met Lions bijdrage

Foto:

Afgelopen woensdag overhandigde  Lions Club Hoevelaken aan toneelvereniging ‘4Kids’ in Hoevelaken een cheque ter waarde van maar liefst € 625. Het betrof de opbrengst van het Asperges Festival activiteiten van de Lions Club in mei. Het bedrag zal onder meer worden besteed aan een nieuw toneeldecor dat al lang aan vervanging toe is.

De toneelvereniging verzorgt elk jaar met veel succes voorstellingen voor kinderen in en om Hoevelaken én voor bijzondere kinderen van een speciale school, de Koningin Emmaschool, in Amersfoort. Ook voor 2014 staat er weer een uitvoering op het programma waarvoor al druk wordt geoefend. De uitvoeringen zijn gepland op vrijdag 4 april en zaterdag 5 april in Zalencentrum De Haen, in Hoevelaken.
Tijdens de oefenavond afgelopen woensdag in dorpshuis De Haen overhandigden Victor Schippers en Rob Wesselingh namens de Lions Club Hoevelaken de cheque aan de toneelvereniging en wenste ze weer veel succes met de komende uitvoering. Victor memoreerde daarbij ook de sponsors van het Asperges Festival die elk jaar weer een geweldige bijdrage leveren aan het welslagen van dit jaarlijkse terugkerend Lions evenement: Traiteur Steltenpool, Supermarkt Jumbo en Eet Café De Foep. 
Voor meer informatie over toneelvereniging ‘4Kids’ kunt u terecht op hun website.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen