Veiling voor Glazen Huys en kleurrijke disco bij Nijkerk on Ice

Foto:

Vrijdagavond veel te doen voor het Glazen Huys Nijkerk.

In Old Niekark is het dan weet tijd voor de Top Team Pub Quiz, georgniseerd door de Lions Club. Maar er is meer.

Veiling in het Winterpaviljoen

Veilingmeester Dennis van den Hoogen prijst vrijdagavond 15 december van 21:00 tot 22:00 uur een lijst met bijzondere veilingitems aan bij Nijkerk on Ice. Dat doet hij in het Winterpaviljoen.

De unieke items zijn aangeboden door ondernemers van de Nijkerkse Ondernemersvereniging en de Bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk, de opbrengst gaat naar Het Glazen Huys Nijkerk. Die avond is er voor de jeugd ook een kleurrijke disco op het ijs, aangeboden door ABZ Diervoeding en Showdesign.

Bieders kunnen vrijdagavond kiezen uit een keur aan bijzondere items, zoals

 • een Philips Smart TV (TriAV)
 • een midweek of weekend weg met een camper (Como Campers)
 • een luchtballonvaart (UnivĂ© Nijkerk)
 • een Boretti Stoomoven met grill
 • een Boretti Beermachine
 • 3-delige BK-pannenset (Inbouwhal en Eigenhuis Groep)
 • drie prachtige ingelijste foto’s van een reebok, buizerd en stoomgemaal Hertog Reijnout (Arjen Gerritsma, Graphic Sound),
 • een blender van Nutribullit (Expert Nijkerk)
 • een langwerpig gekleurde glazen schaal (Passe Partout)
 • een padelclinic (NTC) en
 • diverse badkameraccessoires (Keukensale)Weihnachtsstollen (Bakkerij Toebast)
 • een lunchbon (Kade 10 in samenwerking met TUI)
 • 10 overheerlijke sneeuwmannenmacarons van masterchef Hilde van Maanen.

Ondernemers uit Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen stelden deze mooie lijst waardevolle items samen. En het kan zo maaf gebeuren, dat er nog wat items bij komen

Iedereen is welkom om mee te bieden op alle items. Veilingmeester Dennis van den Hoogen prijst de items vrijdagavond tussen 21:00 en 22:00 uur met veel enthousiasme aan bij Nijkerk on Ice, zodat deelnemers aan de veiling flink tegen elkaar op kunnen bieden.

Voor ondernemers zijn er ook nog de aantrekkelijke cursus bedrijfshulpverlening (Hulpvaardige Handen) en een bedrijfswebsite (Chapeu Digital) in de aanbieding.

De opbrengst van de veiling gaat naar de acht lokale goede doelen van Het Glazen Huys Nijkerk en 3FM Serious Request.

Kleurrijke ijsdisco

Voor de jeugd staat er vrijdagavond ook iets bijzonders op het programma. ABZ Diervoeding wil meer doen dan alleen geld doneren aan het Glazen Huys Nijkerk. Het Nijkerkse bedrijf doet de jeugd daarom een fantastische kleurrijke ijsdisco cadeau. Deze vindt plaats van 19:00 tot 22:00 uur bij Nijkerk on Ice.

Bij de entree ontvangen kinderen en jongeren die een kaartje kopen van ABZ Diervoeding een gekleurd armbandje met een lampje.

Op het ijs maakt Showdesign er een waar lichtspektakel van. Schaatsers kunnen elk kwartier stemmen over het nummer dat zij willen horen. DJ Bob roept steeds twee nieuwe plaatjes om die ook – met een bepaalde kleur – op een scherm verschijnen. De schaatsers kiezen door te schaatsen naar het gekleurde lichtvlak op de ijsbaan dat bij het nummer van hun keuze hoort. Zo bepalen de schaatsers zelf de playlist.

Het Glazen Huys Nijkerk is de hele week live te volgen op radio (106.8 fm), televisie en internet. Kijk voor meer informatie op www.hetglazenhuysnijkerk.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden