Gratis e-boek: in Nijkerk kan dat

Foto:

Het schrijfproject van de bibliotheek is woensdagavond afgesloten met de uitgave van het e-boek “In Nijkerk kan dat”.

Dit e-boek is voor iedereen gratis verkrijgbaar via de website www.bibliotheeknijkerk.nl. Het boek bevat korte verhalen, herinneringen, gedichten, beeldverhalen en een briefwisseling. Uitgedaagd door de bieb gingen maar liefst 25 schrijvers uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken aan de slag. Het resultaat mag er zijn.

Het e-boek is ook als boek verkrijgbaar. De paperback is te koop in de bibliotheken van Hoevelaken en Nijkerk. Het boek kost € 9,50, te betalen met de Pin. De paperback is ook te koop bij de boekhandels Den Hertog en Roodbeen.

Stadsdichter Bert Jurling onthult gedichtschilderij

In dezelfde bijeenkomst werd een gedichtschilderij onthuld van stadsdichter Bert Jurling. In februari van dit jaar kreeg de bibliotheek in verband met haar 155-jarige jubileum een gedicht cadeau en dat is nu permanent opgehangen bij de ingang van de bibliotheek. De onthulling vond plaats door Bert Jurling en directeur Roel Zuidhof. Het gedicht, waarvan de achtergrond is gefotografeerd door Nel Schoon, heet ‘Lezen is reizen’ en werd door Bert Jurling voorgedragen.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden