Kerstboomwensen Paasbos vervuld (video en foto’s)

Vrijdagavond 26 januari gingen de wensen uit de Kerstwensboom in winkelcentrum Paasbos in vervulling

Het vrijwilligersteam van Een Wens voor je Medemens was op 15 en 16 december tijdens de Kerstmarkt in het winkelcentrum te gast om kinderen in het zonnetje te zetten, veel leuks, lekkers van snoepkettingen tot aan mandarijntjes & kleurplaten uit te delen. Iedereen kon toen een wens in de boom hangen voor iemand.
Ook kon er een lootje gekocht worden waarmee een groot boodschappenpakket en xxl kerstbrood van bakkerij van Montfrans te winnen viel.

Het totale bedrag van 400 euro aan verkochte lootjes werd aangevuld met 250 euro door de winkeliers van het winkelcentrum. Een Wens voor je Medemens maakte daarmee mogelijk, dat 22 wensen ter waarde van 2000 euro vervuld werden.

Tijdens de kerstmarkt kwamen destijds de kerstman en zijn team (Santa & friends) in een prachige arreslee een kijkje nemen..Voor jong en ouder was er van alles te zien en te beleven. Zanger Patrick Voituron zorgde dat weekend voor een spontane polonaise door het winkelcentrum.

Deze drie kinderen kregen in de kerstvakantie al hun “wensdagjes” uit

Blij verraste gezichten tijdens wensuitreiking

Het was vrijdagavond ‘volle bak’ in winkelcentrum Paasbos, waar medewerkers van Het Kitsche Kluisje en kapsalon Hairstyle bij het uitdelen van de hapjes.

Wensen voor medemensen om een bijzondere reden of ‘gewoon’ vanuit de gunfactor werden overhandigd. Geert Jan van Hoff die zich inzet voor Stichting Een dag met een lach, was deze avond speciaal gekomen om Rob (27 jaar met een verstandelijke beperking) een extra lach te bezorgen.


Buiten stond een supercar te wachten waarin Rob binnenkort mee mag rijden naar het MGTec Supercars event. Rob altijd vol praatjes was er stil van.

Na afloop van de wensuitreiking kregen alle kinderen een geluksarmbandje voor veel geluk & gezondheid in het nieuwe jaar.

Erik en Esmee gingen naar huis als winnaars van de kleurplaat-wedstrijd maar eigenlijk was iedereen een beetje ‘winnaar’.

Jacobine Krijkamp: “Het liefst zou ewvjm nog meer wensen vervullen. Je gunt het zo veel mensen. Voor de wensboom 2018 kunnen bedrijven een kerstbal (met naam/logo) in de boom sponsoren voor in de boom.Een geslaagde wensboom 2017 met veel blije gezichten en daar doen we het voor!”

 

Dossier: Paasbos
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen