Directeur Hans van de Guchte vertrekt bij Rabobank Randmeren

Foto:

Directievoorzitter Hans van de Guchte vertrekt uiterlijk eind juni 2018 bij Rabobank Randmeren.

Hij treedt in dienst als directievoorzitter van Rabobank Noord-Oost Achterhoek, met het hoofdkantoor in Zutphen.

Trots

Van de Guchte was ruim 11 jaar werkzaam in de regio Randmeren: “Ik laat Rabobank Randmeren met een trots gevoel achter. Het is een goed presterende bank met klantgerichte medewerkers die kennis van zaken hebben én maatschappelijk betrokken zijn. Ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren. Na 11 jaar ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. De Rabobank Noord-Oost Achterhoek is een mooie bank met één van de grootste werkgebieden binnen de Rabobankorganisatie. Een nieuwe regio voor mij, met nieuwe kansen.”

Opvolger

De Raad van Commissarissen is inmiddels op zoek naar een passende opvolger

Finale Samen Sterker Fonds

Op 11 april is de spetterende finaleavond van het Samen Sterker Fonds 2018 in Hart van Holland. Samen met de burgemeesters van de gemeenten Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten zal Hans van de Guchte deelnemen aan de vakjury van de finale. Samen met de leden en mensen in de zaal bepalen zij wie de winnaar wordt van de Samen Sterker Fonds Award en de hoofdprijs van 22.500 euro.

Van de Guchte: ‘Het belooft een bijzondere avond te worden. Ik hoop veel van onze leden daar te mogen ontmoeten en wellicht de hand te schudden.’

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen