Huwelijksaanzoek op 3 FM (video en foto’s)

Op Valentijsdag vroeg Jordy Nieuwenburg Ellenvan Tongeren ten huwelijk op landgoed Salentein onder toeziend oog van 3FM dj Domien Verschuren..

Jordy en Ellen besloten te trouwen omdat (schoon)moeder Joke ongeneeslijke ziek is en ze haar daar nog graag bij wilden hebben.

Het romantische is er door al het verdriet wel een beetje af, maar Jordy wilde  op een speciale manier op zijn knie gaan, waar zijn schoonmoeder nog bij is, zodat ze in ieder geval een belangrijk en mooi onderdeel ervan meemaakt. Die gelegenheid bood 3FM. Bernadette Nolens (zus van Jordy) kaartte de situatie aan bij de zender. Zodoende stond woensdagmorgen in alle vroegte de Cupidomienbus bij de AH om daar de nietsvermoedende Ellen van Tongeren op te halen.
Het werden momenten om nooit meer te vergeten.

Cupidomien

Liefde is allermooiste, maar soms ook het allermoeilijkste dat er is. Gelukkig is 3FM-dj Domien Verschuuren er om iedereen een handje te helpen! Op Valentijnsdag transformeert hij in Cupidomien en trekt hij met zijn bus het land in om luisteraars bij te staan in de liefde. Hij overvalt iemand met een huwelijksaanzoek, regelt dates door het hele land en laat overal mensen hun grote liefde verrassen. Cupidomien krijgt daarbij hulp van zangeres Davina Michelle, YouTuber Petrus en Spuiten en Slikken-collega’s Jurre en Sahil.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen