Teken in en maak de herdruk van de Nijkerkse Prentenatlas mogelijk

Foto:

Na het verschijnen in maart van dit jaar was de Nijkerkse Prentenatlas al snel uitverkocht. De 5000 exemplaren van de eerste druk gingen als warme broodjes over de toonbank. Maar er bestaat een kans, dat er een herdruk komt.

Een herdruk maken is echter niet zomaar haalbaar, want relatief kostbaar. Door de inspanningen van VdR druk & print en Callenbach van Wijk boekbinders zijn de kansen op een herdruk echter wel sterk toegenomen. Daarnaast is het zaak om voldoende bestellingen te realiseren, want hoe meer mensen intekenen, hoe groter de kans dat de herdruk er inderdaad komt.
Mensen die bij de eerste druk achter het net hebben gevist kunnen door middel van onderstaande bon hun bestelling doorgeven. De intekenformulieren zijn ook verkrijgbaar bij de Nijkerkse en Hoevelakense boekhandels. De prijs blijft 19,95 euro. Als er ongeveer 600 bestellingen voor de herdruk kunnen worden binnen gehaald, is de herdruk een feit. Blijkt de belangstelling toch tegen te vallen, dan komt helaas de herdruk (en daarmee de bestelling) definitief te vervallen. Maak dus zoveel mogelijk mensen uit uw omgeving attent op deze bestelmogelijkheid.
De Nijkerkse Prentenatlas is een prachtig boek dat in 101 onderwerpen de rijke geschiedenis van Nijkerk belicht. Zo’n 60 auteurs en 25 kunstenaars hebben aan dit boek meegewerkt. De diverse eindredacties hebben vervolgens maandenlang gewerkt aan het perfectioneren van teksten en beelden. 
Prijs: € 19,95 
Aantal pagina’s: 232 
Uitvoering: gebonden (harde kaft)
Formaat: 28×23 cm
ISBN: 9789087882013 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen