NVM Open huizen dag, een unieke kans voor verkopers

Foto:

Uw woning staat in verkoop en potentiële kopers zijn meer dan welkom.

Hoe leuk zou het zijn als zij spontaan bij u zouden aanbellen? Die kans is zomaar aanwezig, mits u deelnemer bent van de NVM Open Huizen Dag. Staat op zaterdag 7 april tussen 11:00 en 15:00 uur bij u de koffie klaar?

7 redenen om mee te doen

  1. Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning is de NVM Open Huizen Dag een perfecte manier om zich te oriënteren op de huizenmarkt. Een woning bezichtigen is geheel vrijblijvend en vooral laagdrempelig. Daarom rijst bij verkopers wel eens de vraag of deelnemen aan een Open Huizen Dag wel zinvol is. Ons antwoord; dubbel en dwars!Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. De Open Huizen Route wordt ondersteund door tal van marketingactiviteiten zoals radiospotjes, advertenties en vermeldingen op internet.
  2. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van najaar 2017, was 12 weken later 47% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 31% verkocht
  3. U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  4. Met deelname aan de Open Huizen Dag laat u aan kopers duidelijk zien hoe serieus u bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.
  5. Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 4 woningen.
  6. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen.
  7. U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw Domicilie makelaar bespreken.

Zelf rondleiden

Tijdens de Open Huizen Route kunt u tussen 11:00 en 15:00 kijkers verwachten. U leidt deze mensen zelf rond, maar hoeft geen professionele bezichtiging te geven. De kijker komt de sfeer van de woning proeven. Bij interesse maken wij een vervolgafspraak en verzorgen een gedetailleerde bezichtiging met deze gegadigde(n).

Deelname

Bij Domicilie kunt u voor €45,- inclusief BTW deelnemen aan de Landelijke Open Huizen Route. Uw woning wordt dan extra gepromoot via Fund

Aanmelden

Op 9 maart verstuurt Domicilie een officiële uitnodiging naar haar verkopers. Wilt u uw woning alvast aanmelden voor de NVM Open Huizen Dag? Stuur dan een mail naar [email protected] Zij zorgt ervoor, dat u de juiste promotiematerialen ontvangt en dat uw woning wordt toegevoegd aan de deelnemers van het open huis op Funda en de website van Domicilie.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Domicilie.
Tips, checklists en meer op website NVM

Dit is een advertorial

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden