NL doet 2018 (video en foto’s)

NL DOET wordt georganiseerd door het Oranjefonds om vrijwilligerswerk in de spotlights te zetten én heel Nederland te stimuleren om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven en het college van Nijkerk wil op deze speciale dag laten zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Collegeleden maakten speelgoed schoon en zij zetten zich, samen met vrijwilligers en leerlingen in voor een pluktuin bij Aeres (V)MBO Nijkerk. Ely Hckman nam er een kijkje.

Ook op andere plekken werd er onder de paraplu van NL doet. gewerkt. bent u ook daarvoor bezig geweest en heeft u foto’s? Stuur ze dan op naar [email protected] en we publiceren ze in de fotoserie. De eerste foto’s zijn van Arjen Gerritsma.

ChristenUnie-SGP tijdens NL Doet

De kandidaten van de ChristenUnie – SGP waren actief bij De Rozelaar. Samen met andere vrijwilligers werden diverse activiteiten uitgevoerd om de directe omgeving van woonzorgcentrum De Pol en de Rozelaar een stukje mooier te maken. De kandidaten richten zich onder ander op het timmeren en plaatsen van een kippenhok en twee konijnenhokken. Ook werden tientallen bakken met planten omgepot en bezorgd bij de bewoners van de Pol.

Ontmoetingscentrum ging bowlen

Een tijdje geleden kwamen de bezoekers en de leidsters van het Ontmoetingscentrum Nijkerk tot een ludieke actie voor NL Doet en dachten hierbij “out of the box” iets wat de bezoekers zelden of helemaal niet doen: bowlen in Harderwijk
zo ontstond het idee om te gaan “Bowlen”

Het UVV nijkerk wilde de bezoekers brengen en halen. Een aantal van onze vaste vrijwilligers wilden graag mee en via NL doet kreeg men ook extra vrijwilligers. De bezoekers genoten ervan en een aantal zeiden: wie had dat verwacht dat we op onze leeftijd nog zouden bowlen!!

Reacties

gallery
105843
NL DOET wordt georganiseerd door het Oranjefonds om vrijwilligerswerk in de spotlights te zetten én
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/105843/nl-doet-2018/
2018-03-09T16:21:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/03/09145520/2018-03-09-nl-doet-14.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Nieuws