Volg een workshop over beter slapen

Foto:

Heeft u last van pijnlijke gewrichten tijdens het slapen? Wat kan je het beste doen als je ’s nachts ligt te piekeren?

Als je slecht slaapt moet je dan eerder of later naar bed gaan? Kom naar een van de workshops en stel uw vraag over slapen.

3 gratis workshops

Komende weken zijn er 3 gratis workshops over slapen. Meld u snel aan want vol=vol. Het programma staat op de website van de bibliotheek.

Melissa Smit – Mater, slaapoefentherapeut, geeft een workshop ‘Wat je zelf kan doen om beter te slapen’ op maandag 19 maart in Nijkerk en op donderdag 22 maart in Hoevelaken. Een workshop waar u informatie krijgt en oefeningen doet.

 

Hidde Hulshof, slaapfysiotherapeut, geeft op dinsdag 27 maart de workshop ’Slecht slapen door lichamelijke klachten’. U hoort hoe uw lichaamsbewegingen tijdens de slaap onderzocht worden. En wat de slaapfysiotherapeut en de beddenspecialist voor u kunnen betekenen.

 

Cynthia Ringeling, fysiotherapeut bij Fysiotherapiepraktijk Corlaer, verzorgt op donderdag 29 maart de workshop ‘Meer slapen door beter te ontspannen’. Een workshop waarin u meer te weten komt over de invloed van uw dag op uw slaap. En welke oefeningen u kunt doen om ontspannen te slapen.

Maart is de slaapmaand

In maart is het de slaapmaand in de gemeente Nijkerk. Een maand in het teken van ‘beter kunnen slapen’. Inwoners kunnen kosteloos deelnemen aan workshops of de informatiemarkt bezoeken. Het programma staat op de website van de bibliotheek www.bibliotheeknijkerk.nl/slaapmaand. Voor de workshops geldt vol=vol, dus meld u snel aan!

Deze slaapmaand is een initiatief vanuit de gezondheidscentra Nijkerk en de Bibliotheek.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden