Rabobank publiceert geïntegreerd jaarverslag 2017

Foto: Arjen Gerritsma

Rabobank publiceert vandaag haar geïntegreerd jaarverslag 2017.

De bank legt hierin maatschappelijke en financiële verantwoording af. Ook illustreert het uitgebreide verslag de betekenis van Rabobank voor mens, milieu en maatschappij en welke groei er in 2017 heeft plaatsgevonden.

Maatschappelijke bijdrage in regio Randmeren

Ook lokaal wil Rabobank het verschil maken. Directievoorzitter Hans van de Guchte aan het woord over de maatschappelijke rol en bijdrage van Rabobank Randmeren in de regio: “Met een economische groei van 3,3 procent was 2017 een uitzonderlijk jaar, maar toch klonk her en der gemor. Want lang niet iedereen merkt dat het beter gaat. Werk aan de winkel dus, ook in onze regio.

Als Rabobank Randmeren zien we dat als onze belangrijkste missie. Substantieel bijdragen aan welzijn en welvaart in Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten.

Dat deden we vorig jaar op vier terreinen. We stimuleerden het regionale innovatievermogen met onder meer een inspiratiereis naar Sillicon Valley en een masterclass innovatie. We brachten vastgoedeigenaren, winkeliers en gemeenten bij elkaar om na te denken over aantrekkelijkere winkelcentra. We organiseerden woonbuffetten om kopers houvast te geven op de veranderende woningmarkt. En we steunden – onder meer met een impuls van 250.000 euro uit het Stimuleringsfonds – projecten om de zelfredzaamheid van kwetsbare groepen in de samenleving te vergroten.”

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen