Weer goud voor een Rebeljudoka

Foto:

HOUTEN – Het weekeinde leverde weer prijzen op voor de judoka’s van Rebel.

Zaterdag mocht er weer een Renes ten strijde gaan op het NK -15. Elena Renes, zusje van Tigo Renes, won de eerste twee partijen vol overtuiging. Daarmee stond ze in de halve finale. Met een blessure wist ze ook nog een wedstrijd te winnen. Ze eindigde alles bij elkaar op een knappe 5e plek van het Nederlands Kampioenschap.

Zondag gingen andere wedstrijdjudoka’s van Rebel de mat op in Houten. Als eerste waren Nick en Erik Wassink aan de beurt. Ze lieten goed zien hoe een overname werkt. Bijna hadden ze hiermee alles gewonnen. Toch eindigde ze beiden op de 3e plaats.
Ook Tom Alfrink, deed goed zijn best, maar helaas geen prijs. Gijs Fränzel is zich in een  nieuwe en zwaardere categorie aan het ontwikkelen. Hij weet wel steeds een paar wedstrijden te winnen, maar de jongens zijn nog even een maatje te groot.
Thomas Jansen wist het ook spannend te maken op de mat. Hij wist één partij te winnen.
Alex Smit ging door naar de -42 kg. Al is hij klein van stuk, hij wist  iedereen met een Ippon naar huis te sturen. Onverslagen sloot hij de dag boven op het podium af met de 1e plaats. Deze dag werd gecoacht door Joey van Rootselaar.

bijdrage van Miranda Fränzel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen