Fanfares het theater in

Foto:

PUTTEN – Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps en Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen spelen mee tijdens theatershow Pater Moeskroen

Op vrijdag 20 april staat Pater Moeskroen in Theater Stroud met de show ‘Fiësta’. In deze show vieren zij de muziek van de Ierse folk/punkband The Pogues. En dat muzikale feest is natuurlijk niet compleet zonder de hit ‘Laat Maar Waaien’. Daarom heeft Pater Moeskroen Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps uit Nijkerk en Muziekvereniging Concordia uit Nijkerkerveen uitgenodigd voor een gastoptreden tijdens deze voorstelling.

Concordia

‘Fiesta’ belooft feest en een feest wordt het. Neerlandse fijnste folkband Pater Moeskroen vertelt en bespeelt op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. De sound van The Pogues stond aan de basis van de Moeskroen-hits ‘Laat Maar Waaien’, ‘Whiskey is de Duivel’ en ‘Hela Hola’ en bleef ook daarna een onuitwisbare stempel drukken op de muziek van Pater Moeskroen. Een avond vol karakteristieke Ierse feest-folk en ballades met een hoofdrol voor de thin whistle en accordeon, aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten, het handelsmerk van de heren van Pater Moeskroen.

Pater Moeskroen vierde in 2016 haar 30-jarig bestaan en grijpt in haar dertiende theatertournee de gelegenheid aan één van haar grootste inspiratiebronnen te eren en in het zonnetje te zetten. ‘Fiësta’ is tot en met 21 april 2018 te zien in de Nederlandse theaters.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen