Wisselingen van de wacht bij de Rabobank

Bij Rabobank Randmeren en in kantoor Nijkerk nemen Paul Verhoef en Gijs de Kubber de leiding over.

Paul Verhoef nieuwe directievoorzitter van Rabobank Randmeren

Paul Verhoef (48) geboren in Nijkerk, nu woonachtig in Leusden, wordt vanaf juni de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Randmeren. De huidige directievoorzitter, Hans van de Guchte, vertrekt eind juni bij Rabobank Randmeren en treedt in dienst als directievoorzitter van Rabobank Noord-Oost Achterhoek, met het hoofdkantoor in Zutphen.

In juni start Paul Verhoef als de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Randmeren. Verhoef is al ruim 20 jaar werkzaam bij de Rabobank organisatie, waarvan de laatste vier jaar als directievoorzitter van Rabobank Voorne Putten Rozenburg (regio Europoort).

Als directievoorzitter van Rabobank Randmeren gaat hij zich inzetten voor het versterken van de regio Randmeren op zowel financieel als maatschappelijk vlak. “Door zichtbare betrokkenheid middels kennis, netwerk en geld steunen wij de lokale samenleving. Ik ben benieuwd waar de behoefte ligt en hoe ik als nieuwe directievoorzitter een bijdrage kan leveren” aldus Verhoef.

Hans van de Guchte laat Rabobank Randmeren met trots gevoel achter Van de Guchte was ruim 11 jaar werkzaam in de regio Randmeren: ‘Ik laat Rabobank Randmeren met een trots gevoel achter. Het is een goed presterende bank met klantgerichte medewerkers die kennis van zaken hebben én maatschappelijk betrokken zijn. Ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren.” Het Samen Sterker Fonds is zijn initiatief…

Gijs de Kubber nieuwe kantoordirecteur in Nijkerk

Rutger Jan Lusseveld (l) en Gijs de Kubber (r)

Gijs de Kubber wordt het nieuwe gezicht in Nijkerk Gijs de Kubber is al ruim tien jaar werkzaam bij de Rabobank organisatie waarvan de laatste vijf jaar bij Rabobank Randmeren. Voorheen als accountmanager voor het midden- en kleinbedrijf, maar vanaf april als accountmanager voor de grootzakelijke klanten in de regio. Als kantoordirecteur gaat hij het lokale verenigingsleven, stichtingen, cultuur en ondernemers steunen door hen met elkaar te verbinden. “Door zichtbare betrokkenheid middels kennis, netwerk of geld steunen wij Nijkerkse initiatieven en evenementen. Zo voegen wij waarde toe aan de lokale samenleving. Ik ben benieuwd waar in de stad de behoefte ligt en hoe ik als nieuwe kantoordirecteur een bijdrage kan leveren” aldus De Kubber.

Rutger Jan Lusseveld heeft vertrouwen in zijn opvolger Rutger Jan gaat per 3 april aan de slag als accountmanager grootzakelijk bij Rabobank Apeldoorn en omgeving. Hij heeft veel vertrouwen in zijn opvolger bij Rabobank Randmeren: “In mijn jaren als kantoordirecteur van Nijkerk heb ik letterlijk geprobeerd ons kantoor zoveel mogelijk open te stellen en veel verenigingen en stichtingen uitgenodigd in ons auditorium. Deze partijen brengen kennis, innovatie en verschillende mensen samen. Het is prachtig om te zien met welke passie en toewijding deze lokale initiatieven zich profileren en toont aan hoe betrokken de Nijkerkse samenleving is met elkaar. Deze mate van betrokkenheid zit ook in Gijs en het doet mij goed te weten dat Rabobank met hem aan het roer middenin Nijkerk blijft staan.”

Meer foto’s van Arjen Gerritsma in de fotoserie

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden