4650 euro voor Uitgestelde Kinderfeestjes

Foto:

Op dinsdag 5 juni overhandigde de Lionsclub Nijkerk een cheque van 4650 euro uit aan Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

Het bedrag is ingezameld met de organisatie van de 2 ludieke Bubbels & Bingoshows voor ‘ladies only’ in het Koetshuis in maart. Dat feest ging zo.

Overhandiging

De cheque werd overhandigd door Lionsvoorzitter Niek Visscher en de nieuwe voorzitter voor het Lionsjaar 2018/2019: Hanita Tijsseling. De Lionsleden zijn trots op het behaalde resultaat. “Met de hulp van lokale ondernemers die goede doelen een warm hart toedragen én de fantastische medewerking van het Koetshuis is het een mooi bedrag geworden dat de Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes erg goed kan gebruiken”, aldus Visscher.

Mieke Deijters, van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes, heeft beide Bubbels & Bingoshows meegemaakt en was onder de indruk van de energie van de organisatie en de deelnemers aan de Bubbels & Bingoshows. Deijters is blij met het mooie bedrag.

Door Stichting Leergeld Nijkerk zijn al diverse namen van kinderen die een feestje echt verdienen doorgegeven en de eerste kinderfeestjes zijn al in de maak. Ook in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken zijn kinderen die soms nog nooit een kinderfeestje hebben kunnen vieren. Dit levert sociale uitsluiting en onzekerheid op. Niet mee kunnen doen met de rest zorgt voor littekens. Het is van invloed op de persoonlijke en psychische ontwikkeling van een kind en vergroot de kans op achterstand en ongelijkheid, nu en in de toekomst.

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes is een landelijke stichting die kinderfeestjes organiseert en regelt voor kinderen die, zonder hun tussenkomst anders, hun verjaardag niet kunnen vieren. Bijzonder is dat de Lionsclub heeft kunnen regelen dat het ingezamelde geld beschikbaar is voor kinderen in de gemeente Nijkerk.

Serviceclub

Een Lionsclub is een vrijwilligersorganisatie waarvan de leden zich belangeloos inzetten om de medeburger te helpen. Op vrijwillige basis ontplooien en ondersteunen de leden initiatieven voor een betere samenleving. Voor meer informatie over de Lionsclub Nijkerk: https://nijkerk.lions.nl/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen