Gratis workshop ‘Storytelling & pers’

Foto:

DOK30 Communicatie biedt gratis workshop ‘Storytelling & pers’ en inloopuren voor ondernemers uit Nijkerk & Hoevelaken

DOK30 Communicatie is onlangs verhuisd naar Hoevelaken.Om dit te vieren biedt het PR- en communicatiebureau een workshop ‘Communicatie & pers’ aan op donderdag 5 juli 2018. Deze workshop is speciaal voor ondernemers uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken eenmalig gratis te volgen. Tevens opent het bureau maandelijks haar deuren voor een gratis ‘inloopuur’ waarin ondernemers en marketing-/communicatiemedewerkers uit de regio hun communicatievraagstuk kunnen bespreken met de adviseurs van DOK30 Communicatie.

Kennis delen

“We vinden het belangrijk om onze nieuwe buren te leren kennen en ons steentje bij te dragen aan de gemeenschap”, zegt Sabine Steen-Lakerveld, eigenaar en oprichter van DOK30 Communicatie. “Ons grootste goed is onze kennis. Daarom delen wij die kennis graag met andere ondernemers uit de regio. Dit doen wij de komende maanden onder meer via workshops en inloopuren. Tijdens deze inloopuren kunnen lokale ondernemers met een communicatievraagstuk binnenlopen voor een frisse blik en kundig advies.”

Workshop

De eerste workshop is “Communicatie & pers” op donderdag 5 juli 2018 van 15:30 – 17:30 uur. Aansluitend is een netwerkmoment met drankjes op het dakterras van DOK30 Communicatie aan de Hogebrinkerweg 19 te Hoevelaken.
Tijdens deze workshop gaan de adviseurs van DOK30 Communicatie in op de kunst van storytelling in communicatie. Hoe je dit inzet om jouw doelgroep te bereiken en op wat voor een verhalen journalisten zitten te wachten. Kortom: hoe zet je jouw bedrijf op de kaart bij jouw doelgroep en hoe kom je in de media?

Aanmelden kan per e-mail via [email protected] onder vermelding van de naam van het bedrijf en de naam, functie en contactgegevens van de deelnemer.

Inloopuren

Elke maand organiseert DOK30 Communicatie een inloopuur voor lokale ondernemers en marketing-/communicatiemedewerkers van organisaties in Hoevelaken en Nijkerk. Tijdens deze inloopuren kunnen zij hun communicatievraagstuk gratis bespreken met de adviseurs van DOK30 Communicatie. De komende maanden zijn de inloopuren op de volgende data en tijden:
Vrijdag 29 juni 2018, 10:30 – 12:30 uur
Vrijdag 27 juli 2018, 10:30 – 12:30 uur
Vrijdag 3 augustus 2018, 10:30 – 12:30 uu
Vrijdag 28 september 2018, 10:30 – 12:30 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen