35 teams in finales 8e Straatvoetbaltoernooi

Foto:

Het jeugd en jongerenwerk kijkt terug op een prachtig toernooi!

Woensdag 27 juni 2018 was de finale van het 8e Straatvoetbaltoernooi”. Na het spelen van de voorrondes in de kernen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken was het tijd voor de finales op het Plein.

Na een aantal spannende wedstrijden is de grote finale gewonnen bij de meidengroep 7/8 Lieke en Sanne, bij de jongensgroep 5/6 door Buurman en Buurman en bij de jongensgroep 7/8 Duo Penotti.

Dit jaar was er ook een beker voor de beste speler en speelster van het toernooi en een beker voor het Fair Play team. De beste speler was Mohammed, de beste speelster was Lieke en de Fair Play prijs ging naar de toppertjes: Redouan en Ilyas. De nummers twee en drie kregen een mooie medaille.

 

Het was een prachtige dag met volop zon, dus een prima dag voor de finales en voor de spelers om te strijden voor de prijzen. Ook als je als bezoeker kwam, was er volop gelegenheid om te voetballen in de op het Plein aanwezige opblaasbare Pannakooi van de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk of te spelen op het grote springkussen.

Door de grote inzet van de jongerenwerkers Lars Oostland en Xander van Ruler en alle vrijwilligers en stagiaires is het toernooi opnieuw een groot succes geworden. Daarnaast is het doel van het toernooi om jongeren te laten bewegen en elkaar in de wijken te ontmoeten opnieuw bereikt. Zo waren er dan ook teams uit alle kernen tijdens de finale aanwezig.

bijdrage van Robert den Hartog

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen