WSNwoningen J.J.A. Goeverneurlaan klaar

Donderdagmiddag 12 juli leverde Woningstichting Nijkerk (WSN) haar eerste nieuwbouw huurwoningen in Hoevelaken op.

Wethouder Dijksterhuis was blij met deze woningen, maar liet niet na op te merken, dat er nog heel wat moet gebeuren voor het 2030 is. Alleen al in Hoevelaken zijn zo’n 200 tot 300 woningen nodig om in de behoefte te voorzien, te beginnen met het Woonpark.  “Er is duidelijk een behoefte aan sociale huurwoningen in Hoevelaken. Ik vind het belangrijk dat er zo veel mogelijk in die behoefte wordt voorzien. Deze zes woningen zijn wat mij betreft dus een begin; de ambitie is om in de nabije toekomst nog meer huurwoningen te realiseren! ”

Hij was al blij met deze eerste sociale huurwoningen op de plek waar eerst de Globe stond. Het project aan de J.J.A. Goeverneurlaan is niet het enige project van WSN in Hoevelaken. Aan de Monshouwerlaan werd op 10 juli het hoogste punt bereikt van 24 huurappartementen. Daarvan zijn er 16 bestemd voor bewoners die worden ondersteund door de JP van den Bent stichting. De overige 8 wijst WSN met voorrang toe aan woningzoekenden uit Hoevelaken met een zorgindicatie.

WSNdirecteur Toonen roemde bouwer Heijmans. Het gebeurt niet vaak, dat er 0 opleverpunten zijn, maar in dit geval was dat toch echt zo. Voor de bewoners had hij een cadeau: een bbq om de saamhorigheid in de buurt te vergroten.

Daarna was er een gezamenlijke lunch

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden