Nieuwe eigenaren Muziekschool Nijkerk

Foto:

Muziekschool Nijkerk start het muziekseizoen van 2018-2019 met het voorstellen van de nieuwe directie: Alexander en Johanneke Stakenburg.

Zij nemen het over van Peter en Janneke Paas.

Alexander Stakenburg heeft al jaren een levendige gitaarschool in Ermelo, bekend als “Gitaarschool Ermelo“.

Stakenburg: “Als gitaardocent ben ik nogal gespecialiseerd, vooral op het gebied van moderne gitaartechniek en jazz-improvisatie, maar ook op het christelijke repertoire, zoals Opwekking, Hillsong, Bethel Music. Men heeft me daarvoor altijd goed weten te vinden. Toch is mijn gitaarschool qua stijlen en niveaus heel breed georiënteerd. Ik ontvang daarom ook veel beginners. Mensen, die net starten op de gitaar of vroeger een valse start hebben gemaakt. Met leerlingen van 6 jaar oud en ook meerdere leerlingen van 65+ is het een heel veelzijdig gebeuren.”

De Stakenburgers zijn nogal avontuurlijk en ondernemend. Daarom waren ze het afgelopen jaar veel bezig met het verruimen van hun blik. Die zoektocht sloot feilloos aan bij die van Peter en Janneke Paas. Al gauw waren ze eruit, dat het echtpaar Stakenburg de muziekschool van echtpaar Paas zou overnemen.

Stakenburg: “Peter en Janneke hebben een heel leuke, levendige en hippe muziekschool opgebouwd en Nijkerk heeft laten zien een echte muziekstad te zijn! We vinden het enorm leuk om te kunnen verder bouwen op het fundament dat zij hebben gelegd om de muzikaliteit en muzikale kwaliteit in Nijkerk nog meer te stimuleren.

We vinden het heel belangrijk dat kinderen én volwassen de muziek kunnen maken waar zij zelf echt wat mee hebben, in een levendige, moderne en super-muzikale setting, onder begeleiding van steengoede, toegewijde docenten.

Muziekschool Nijkerk stond al bekend om zijn jamsessies op eigen podium, instrument- en zanglessen, eigentijdse AMV-cursussen voor kinderen en andere verkenningscursussen en combi-lessen. Dit willen we graag doorzetten en het aanbod flink uitbreiden.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden