Peter Blangé inspireert clubs

Foto:

ERMELO – Ruim 220 personen verzamelden zich op de hoofdtribune bij DVS’33 voor de startbijeenkomst van de Rabobank Clubkas Campagne.

Ook dit jaar verdeelt Rabobank Randmeren € 70.000 onder de deelnemende verenigingen en stichtingen uit Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Tips voor goede campagne

Directievoorzitter Paul Verhoef van Rabobank Randmeren heette de aanwezigen welkom, waarna de aanwezigen werden verrast door een ‘wave workshop’. Vervolgens konden de aanwezigen luisteren naar voormalig topvolleybalspeler en ambassadeur van Spieren voor Spieren, Peter Blangé. Hij gaf campagnetips en vertelde over zijn ambassadeurschap voor Spieren voor Spieren.

Verenigingen en stichtingen cement voor de samenleving

Directievoorzitter Paul Verhoef: ‘Ik ben trots op de lokale verenigingen en stichtingen, die veelal met vrijwilligers en weinig financiën hun ambitieuze doelen nastreven. Zij zijn het cement van de samenleving. Daarom ondersteunen wij hen via de Clubkas Campagne. Niet alleen met geld, maar ook met het delen van kennis’.

Leden kunnen stemmen

Verenigingen en stichtingen voeren campagne om zoveel mogelijk stemmen te werven voor de eigen vereniging of stichting. Leden van Rabobank Randmeren stemmen van 1 tot en met 12 oktober op hun favoriete clubs. Zij ontvangen hiervoor een e-mail met een unieke code. De stemmen van de leden zijn geld waard; Hoe meer stemmen hoe meer geld!

Bekendmaking bijdragen

De eerste week van november is bekend welke club welk bedrag mee naar huis neemt. Dan reikt Rabobank de cheques uit aan de verenigingen en stichtingen bij de lokale Rabobankvestigingen in Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden