Bij Hello You gebeurde er heel veel

Foto:

Een battle met Nino, een workshop van Badabounce en 1750 euro van Rotary Nijkerk. En dat allemaal op één avond.

Badabounce verzorgde workshop

De energie spatte er donderdag avond vanaf in de Postkamer. Onder leiding van Jarno van Badabounce kregen zo’n 30 gasten van Hello You een workshop dans aangeboden.

Het enthousiasme van Jarno werkte aanstekelijk, binnen twee uur hadden de gasten maar liefst twee nieuwe dansen geleerd. Als kers op de taart kwam Nino ( breakdance selectie A-dance én ambassadeur van vrienden van het Meander) een demonstratie breakdance geven. Als snel veranderde de postkamer in één grote battle zone, waarin de gasten elkaar uitdaagde de beste dansmoves te laten zien.

1750 euro van Rotary Nijkerk

De eerste activiteit van het nieuwe seizoen kreeg onverwachts een feestelijk tintje. Liesbeth Kranenburgh van Stiching Hello You kreeg een bedrag van 1750 euro uit handen van Christine Genty. Gebty kon dit bedrag namens Rotary Nijkerk overhandigen. Met dit bedrag kan Hello You het komende seizoen weer mooie activiteiten organiseren voor haar gasten.

Meedoen?

Ben je 16 jaar of ouder en heb je een verstandelijke beperking? En wil je wel een leuke avond uit in Nijkerk? Dan ben je van harte welkom bij de ontmoetingsavonden die Stichting Hello You Nijkerk organiseert. Kijk voor meer informatie op www.helloyounijkerk.nl

bijdrage van Kirsty Koppenrade

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden