Mariëlle Bouw en ID-DJ in de prijzen

Foto:

Mariëlle Bouw en ID-DJ ontvingen vandaag awards, omdat ze in hun specialisme tot de top van Nederland behoren

Mariëlle Bouw

“Gefeliciteerd! Na jouw winst in jouw regio door het aantal publieksstemmen dat je hebt ontvangen, heeft de vakjury jou benoemd tot één van de beste Trouwambtenaren van Nederland.

Dat kreeg Mariëlle Bouw maandag te horen. De loftuiting ging verder: “Deze nationale award is extra speciaal! In de ogen van het publiek, van de Zankyou vakjury én van Zankyou behoor jij tot de TOP 3 VAN NEDERLAND. Dit is absoluut iets om trots op te zijn.”

Bouw reageert in haar blog: “Trots, super trots ben ik, dat niet alleen collega trouwleveranciers, bruidsparen maar ook een jury Tintelend Trouwen deze erkenning geeft!”

ID-DJ

ID-DJ Entertainment heeft nu ook de landelijke ZIWA , Zankyou International Wedding Award, in de wacht gesleept. Na vorige week verrast te worden met de regionale award, door stemmen van de bruidsparen en trouwleveranciers, heeft ook de vakjury van Zankyou ID-DJ Entertainment op 15 oktober 2018 tot nationale winnaar benoemd in de categorie bruiloftmuziek. ID-DJ behoort dit jaar tot de top 3 beste bruiloft muziek van Nederland.

Dennis & Corin van den Hoogen over hun 3e award in de trouwbranche in 2018: “Het begint er nu toch wel op te lijken dat al het goede inderdaad in 3en komt! We zijn super trots op ons team! Super om dit met hen te bereiken!”

Zankyou

Zankyou is een internationaal online huwelijks platform waar aanstaande bruidsparen kunnen kennis maken met mogelijke leveranciers voor hun bruiloft. Elk jaar organiseren zij de ZIWA Zankyou International Wedding Awards.


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen