COEN Kledinginzamelingsactie 10 november

Foto:

Heeft u uw kleding al bekeken? Is er nog iets bij voor de mensen in Roemenië?

De kleding, die u brengt zorgt daar voor werkgelegenheid. Dagelijks werken er onder leiding van Ds. Peter Makkai een aantal mensen met een beperking in het Iriszshop in Sfantu Georghe en in een tweede locatie in Covasna aan het sorteren van de kleding.

De kleding komt onder andere uit Nijkerk. Hoe meer kleding wij brengen, des te meer werk verschaffen wij hen. Tijdens ons bezoek aan Roemenië, van 18 tot 25 oktober, bleek dat de sortering van kleding en dus de verkoop van kleding stil ligt! Er is dringend behoefte aan een nieuwe voorraad! Help een groep andersbegaafden in Roemenië aan werk door nu uw kledingkast uit te zoeken en de kleding op 10 november bij één van de inzamelpunten in te leveren!!

Het inzamelen van kleding en daarna het vervoer naar Sfantu Gheorghe blijft een belangrijk actiepunt voor de stichting Coen. De kleding wordt daar gesorteerd door mensen met een beperking, onder andere in de Iriszshop in Sfantu Georghe en in Covasna. Twee sociale werkplaatsen van de stichting Diakonia. Daarna wordt deze kleding verkocht aan tweedehandswinkels. Zo hebben de andersbegaafden ter plaatse werk en verwerft men inkomsten om dit project draaiende te houden.

Drie locaties

U kunt ’s 10 november morgens tussen 9.00 en 11.30 uur schone en goed draagbare kleding, maar ook schoenen (apart verpakt) inleveren bij de volgende adressen:

  • Familie van Asperen (Buizerdlaan 1),
  • De Kandelaar (Meinsstraat 4a) en
  • De Fontein (Ds. Kuypersstraat 2)

Mocht u zo lang niet kunnen of willen wachten, kunt u uw schone en nog goed draagbare kleding brengen bij Henk van Asperen, Buizerdlaan 1. Als u het zelf niet kunt brengen, kunt u het laten ophalen door te bellen met Dirian Aarnoudse, 0611948963 of Henk van Asperen, 033-2457670.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen