Clubkas Campagne pot verdeeld over 36 clubs

Rabobank Randmeren heeft € 70.000 verdeeld onder ruim 150 deelnemende verenigingen en stichtingen in haar werkgebied.

36 daarvan zijn in de gemeente Nijkerk actief en zij kregen hun cheque woensdagavond uitgereikt door Rabobankdirecteur Paul Verhoef. Hij deelde € 16.488, 85  uit.

De top drie

De stichting Truckers voor gehandicapten (het bekende toeterfestijng)

Tweede werd de Buurtvereniging Appel Driedorp, dat reageerde met “daar kunnen we een mooi feestje van bouwen)
En De Zonnebloem completeerde het drietal met de meeste stemmen.

Campagne voeren

Verenigingen en stichtingen voerden campagne op Facebook, Twitter en via e-mail om zoveel mogelijk stemmen te werven voor hun eigen club! Leden van Rabobank Randmeren konden in oktober stemmen op hun favoriete clubs. En dat gebeurde massaal. Bijna 8000 stemmen ontving de bank van haar leden. Eén stem bleek € 9,32 waard.

Behalve geld ook kennis delen

Directievoorzitter Paul Verhoef vertelt: ‘Ik ben trots op de lokale verenigingen en stichtingen, die veelal met vrijwilligers en weinig financiën hun doelen nastreven. Daarom ondersteunen wij hen via de Clubkas Campagne. Niet alleen met geld, maar ook met het delen van kennis. Op de startavond vertelde oud topvolleyballer Peter Blangé zijn verhaal als ambassadeur van Spieren voor Spieren. De vraag die gesteld werd is: ‘hoe ben jij een goede ambassadeur voor jouw club?’ Daarnaast is het prachtig om te zien hoe creatief clubs zijn!’

Kennis inspiratie beleving

Rabobank gelooft dat je samen bouwt aan een mooiere samenleving. Verenigingen en stichtingen spelen daarin een belangrijke rol. Met de Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank Randmeren clubs en geeft hen een zo een steuntje in de rug om hun dromen te verwezenlijken. Een unieke kans voor verenigingen en stichtingen om geld te verdienen voor hun club!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden