De Bloesemgaarde heeft AED

Foto:

Tijdens een feestelijke bewonersbijeenkomst heeft wethouder Wim Oosterwijk vorige week de eerste steen gelegd van het nieuwe appartementencomplex De Bloesemgaarde.

Dat complex wordt momenteel door Heijmans Huizen gebouwd in de Doornsteeg. De Bloesemgaarde bevat 10 ruime appartementen en 3 luxe lofts en ligt aan de groene slinger door de wijk. Met de inpandige balkons, bijna verdiepingshoge ramen en de kap die doorloopt tot de eerste verdieping krijgt het pand een villa-achtige uitstraling.

 

Heijmans Huizen schenkt AED

De bewoners kregen even later als verrassing een AED van Heijmans Huizen. De AED komt te hangen aan de buitenkant van het appartementencomplex, zodat in geval van nood ook het leven van andere wijkbewoners gered kan worden met de defibrillator. Een teken van maatschappelijke betrokkenheid dat op waardering kon rekenen van wethouder Wim Oosterwijk, die het appartementencomplex qua uitstraling een aanwinst voor Nijkerk noemde.

Oplevering in najaar 2019

Na het metselen van de eerste steen was het tijd voor de eerste bewonersborrel. Over een jaar hoopt Heijmans Huizen opnieuw te proosten met de aanwezigen. De oplevering van De Bloesemgaarde staat namelijk gepland voor het najaar van 2019. Daarmee groeit Doornsteeg weer een stukje verder.

Dossier: Doornsteeg

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden