We zijn apetrots

Door de storm in januari zag het er slecht uit voor beddenspecialist Frans Poorter.

Nu, elf maanden later is de verbouwing klaar en de zaak uitgebreid van 500 naar 1000 vierkante meter. Die zijn over twee verdiepingen verdeeld, waarbij de eerste etage met een lift bereikbaar is. De extra ruimte is onder andere nodig om het hele assortiment van Vandyck te tonen, van beddengoed tot boxsprings en textiel.

Passe Partout

Dat niet alleen, er is een unieke samenwerking ontstaan met Hanita Tijsseling. Zij had voorheen Passe Partout aan de Langestraat. In overleg met Frans en Annemarie Poorter ontstond het idee om de schilderijen, die Tijsseling te koop heeft op de eerste verdieping op te hangen. De dessins van de bedden, die voor die schilderijen staan, zijn op de kunstwerken afgestemd.

Fysiotherapie

Er is meer. Een bed kopen doe je tegenwoordig niet zo maar. Zo beschikt Poorter over een slaapsensor. Die doe je drie nachten om. Op basis van de op die manier  verzamelde  gegevens kan het juiste bed en de juiste matras geadviseerd worden. De slaapsensor wordt ook door Fysio Corlaer gebruikt en dan vooral bij mensen met  rugklachten.

Slaapcafé

Frans Poorter liep al jaren rond met het idee een slaapcafé te beginnen. Hij heeft het nu: een gezellige bar in zijn winkel. Die gebruikt hij om te overleggen, bijvoorbeeld over Nijkerk on Ice, of om er een koor te laten repeteren. Maar ook om een vertegenwoordiger te ontvangen of om met klanten te overleggen. Tijd dus voor feesten en partijen, zou je zeggen.”Absoluut niet”, aldus een resolute Poorter.

Meer foto’van Arjen Gerritsma in de fotoserie

Reacties

gallery
118518
Door de storm in januari zag het er slecht uit voor beddenspecialist Frans Poorter. Nu,
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/118518/zonder-titel-109/
2018-11-15T21:08:39+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/11/16082006/2018-11-15-poorter-beddenspecialist-003.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Business in Nijkerk, Nieuws