Welk Nijkerks bedrijf krijgt een jaar lang gratis koffie?

Foto:

Weg met slappe bakjes koffie op de werkvloer. De Nijkerkse bedrijven LEUT Koffiemakers en Rheavendors Benelux geven deze maand een luxe espressomachine én 1000 gratis kopjes bonenkoffie weg.

Met de actie vieren de twee Nijkerkse bedrijven hun nauwe samenwerking. Rheavendors Benelux is importeur van de luxe koffiemachines van het Italiaanse merk laRhea. De koffiemachines zijn onder meer verkrijgbaar via LEUT Koffiemakers (onderdeel van Roodbeen), dat mkb-bedrijven ook de lekkerste koffiebonen of gemalen koffie uit eigen branderij levert.

Online aanmelden

Deelnemen aan de actie is simpel. Bedrijven uit de gemeente Nijkerk kunnen via LEUTkoffiemakers.nl of de Facebook- of Instagram-pagina van LEUT Koffiemakers aangeven waarom zij een gloednieuwe espressomachine en bonen voor 1000 kopjes koffie verdienen. Begin januari 2019 maken LEUT Koffiemakers en Rheavendors Benelux de winnaar bekend.

Dat bedrijf mag een jaar lang de laRhea Business Line Grande VHO gebruiken. Via het capacitive screen van deze stijlvolle zwarte koffiemachine zet je eenvoudig een espresso, cappuccino, of latte macchiato. Barista Boukje Mannens van LEUT Koffiemakers stelt de automaat nauwkeurig af, zodat het maximale uit de LEUT-koffiebonen gehaald wordt. Ook service en onderhoud zijn een jaar lang inbegrepen.

Heel Nijkerk aan goede koffie

Met de actie willen LEUT Koffiemakers en Rheavendors Benelux opnieuw aandacht vragen voor goede koffie op de werkvloer. Nederlanders zijn wereldkampioen koffiedrinken. Per dag gaat er in ons land gemiddeld 6,5 miljoen liter koffie doorheen. “Dat zijn gelukkig steeds minder slappe bakjes. Bedrijven nemen de kwaliteit van koffie steeds serieuzer. En terecht. Want goede koffie is een visitekaartje richting klanten en inmiddels bijna een secundaire arbeidsvoorwaarde voor medewerkers. Veel mensen hebben thuis inmiddels een bonenmachine. Logisch dat ze ook op het werk goede koffie verwachten!”


Reacties

article
118961
Weg met slappe bakjes koffie op de werkvloer. De Nijkerkse bedrijven LEUT Koffiemakers en Rheavendors
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/118961/welk-nijkerks-bedrijf-krijgt-jaar-lang-gratis-koffie/
2018-11-21T10:59:36+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/11/21105738/2018-11-21-leut-rheavendors.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Business in Nijkerk, Nieuws