Excuses aanbieden aan Danny de Munk

Foto:

Johnny Glitter ‘de enige echte’ zoals hij dit altijd zelf zegt, wil graag zijn excuses aanbieden aan Danny De Munk.

Zijn nieuwe single: ‘Ik zag je in de disco’ was volgens zijn manager speciaal voor hem gemaakt, maar blijkt nu al eerder uitgebracht te zijn door Danny de Munk onder de naam: ‘Mijn Meissie’. Het zal niet de eerste keer zijn dat Don de manager van Johnny iets regelt wat niet goed gaat, maar hier was ook Johnny Glitter niet blij mee. Ondanks dat de plaat duizenden keren bekeken is op YouTube en Facebook haalt dit de vreugde wel weg bij Johnny.

Johnny Glitter had eigenlijk niet door dat Danny dit liedje op jonge leeftijd al een keer had uitgebracht. Johnny Glitter is eigenlijk DJ en twijfelde of hij de stap naar zanger wel moest maken. Hij geeft aan dat zo’n misser dan niet leuk is en hij twijfelt of hij wel moet door gaan als zanger, omdat hij zich als DJ veel prettiger voelt.

Zoals in de videoclip te zien is, waren er weinig mensen die naar zijn optredens zijn komen kijken als zanger. Er wordt getwijfeld of dit ook niet te maken heeft met de promotie die ook door de manager geregeld zou worden. Als DJ is Johnny Glitter inmiddels wel succesvol met optredens op festivals, zoals: Amsterdam Dance Event en zijn ze in gesprek voor nog een hoop leuke grote optredens.

Inmiddels is er wel contact geweest met het management van Danny de Munk en mocht deze plaat als een soort van coverplaat gebruikt worden. Voor Johnny Glitter is het nog niet helemaal afgehandeld, hij zou graag nog een keer persoonlijk excuus willen maken aan Danny de Munk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden