Jukebox met Kerstliedjes (video)

Foto:

De Kerstkoopavond op vrijdag 21 december wordt tussen 19.30 en 20.30 uur muzikaal aangekleed met een extra, interactief concert op het carillon.

De Nijkerkse Klokkenspelvereniging organiseert een Jukebox-concert. Iedereen kan verzoeknummers aanvragen. Stadsbeiaardier Wim Ruitenbeek heeft een lijst samengesteld met meer dan vijftig kerstliedjes in allerlei stijlen; van Christelijke Kerstmuziek, tot Amerikaanse Santa-Claus-songs, van pop tot klassiek en natuurlijk Engelse carols of kinderliedjes. Het kan allemaal!

Hoe werkt het?

Op het terras van Bakkerij Ten Have (Gasthuisstraat 23) is het aanvraagpunt voor de verzoekjes. Kies daar uit de lijst jouw favoriete Kerstnummer, doneer een vrije gift in de houten spaarklok van de Nijkerkse Klokkenspelvereniging en jouw liedje wordt live gespeeld vanaf de mooiste toren van Nederland. De muziek is overal in de stad te beluisteren.

Beiaardiers stellen zich voor

In juni nam Freek Bakker na vele jaren afscheid als stadsbeiaardier. Twee mannen volgden hem op: Boudewijn Zwart en Wim Ruitenbeek. Ely Hackmann klom met de heren de toren in, naar speeltrommel en klavier

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden