OmroepN verder als A1 Mediagroep (video’s en foto’s)

De wethouders André van de Burgwal (uit Barneveld) en NAdya Abouyaakoub drukten op de onvermijdelijke rode knop.

Daarmee waren Radio Barneveld en omroepN officieel de streekomroep A1 Mediagroep geworden.

 

In een interview door Katinka van de Brug, dat aan die handeling vooraf ging, wezen beide wethouders op het belang van de omroep. Volgens Aboyaakoub voelen veel mensen zich verbonden met de omroep. Ze vond dat een goede zaak, want “de omroep moet de stem van de inwoner worden”. Burgwal onderschreef dat en vroeg de omroep ook opinie te brengen. Maar, zo waarschuwde hij, De Barneveldse Krant is nog wel groot.

Omroepvoorzitter Ari-Jan van de Bunt heeft met de omroep de ambitie een belangrijke speler op de lokale nieuwsmarkt te worden.

Wij worden A1 Mediagroep

Zaterdag 5 januari is het zover: OmroepN en Radio Barneveld worden A1 Mediagroep. Daarmee zijn we jouw lokale omroep in de Gemeente Nijkerk en de Gemeente Barneveld.Waarom we deze stap nemen? Bekijk het in de video!

Geplaatst door OmroepN op Dinsdag 25 december 2018

Daarvoor, zo zei hij, is een gezonde financiering noodzakelijk. Aan menskracht zal het niet liggen, de omroep telt rond de 100 medewerkers. Toch jammer, dat het eerste Nijkerkse bericht op de nieuwe website van 1 januari dateert en er 3 uur na de opening niets over de opening zelf te lezen viel

Ely Hackmann was er bij

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden