Geanimeerd nieuwsjaarsdiner BHN

Tijdens het nieuwjaarsdiner van de BHN vroeg voorzitter  Gerke van Zalk aandacht voor de haven van Nijkerk

Hij zei: “Zelf ik zou dolgraag in gesprek komen met college over de haven. Moet dat een  industriële of een toeristische haven worden?”

De vraag stellen wilde niet zeggen, dat hij ook  het antwoord  wist. Hij wil er graag over in gesprek gaan. En hij had meer op zijn agenda voor 2019 staan, zoals de strategische agenda van de Food Valley. Niet vreemd, want hij maakt zelf deel uit van de commissie, die die agenda opstelt.

Zalk blikte terug op een geslaagd 2018 voor de bedrijvenkring. De bijeenkomsten van zijn club worden door de leden hoog gewaardeerd, met een cijfer dat gemiddeld boven de 8 ligt.

Natuurlijk blikte hij ook vooruit en stipte daarbij de brexit en de de komende provinciale verkiezingen aan. Daarna ging men aan tafel en werd de bijeenkomst opgevrolijkt door optredens van de vocal Groep EigenWijs uit Lochem.

Bij binnenkomst werden de BHNleden overigens gewezen op een nieuw evenement: het Smaakfestival, dat eind maar plaatsvindt op het parkeerterrein naast  het stadhuis. Daarover binnenkort meer op nijkerk.nieuws.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen