Ingezonden brief van Gerard van den Tweel

Foto:

Dit jaar is het 51 jaar geleden dat ik de zelfbedieningszaak van mijn ouders aan de Vetkamp overnam en verbouwde tot de allereerste supermarkt van Nijkerk.

In een halve eeuw is veel gebeurd, talloze verbouwingen, een verhuizing en gestage groei hebben geresulteerd in de Albert Heijn-winkel zoals die nu aan de Frieswijkstraat staat. Ook de collega’s hebben niet stil gezeten en nieuwe winkels hebben zich in Nijkerk gevestigd en uitgebreid. Geen punt, ik ben altijd uitgegaan van de eigen kracht van iedere ondernemer.

Daarom heb ik er altijd bewust voor gekozen om mij bezig te houden met het neerzetten van een zo mooi mogelijke winkel voor mijn klanten, zonder mij druk te maken over wat een collega wel of niet doet.

In 1995 is onze winkel verhuisd van het Molenplein naar de Frieswijkstraat en na diverse eerdere verbouwingen is het hoog tijd voor een totale upgrade van de winkel. Op die manier willen we voorop blijven lopen. Daarvoor willen we een winkel neerzetten met de allernieuwste concepten in winkelpresentatie en –beleving voor het Nijkerkse publiek.

Zoals u van ons gewend bent.

Daarnaast hebben we de ambitie om de winkel energiezuinig en de in- en uitritten verkeersveiliger te maken.

Helaas schermen collega-ondernemers met mogelijke juridische procedures om onze plannen tegen te houden. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk forse vertraging en onzekerheid. Dat willen wij niet voor onze klanten. Daarom hebben wij onze ambitieuze plannen bijgesteld, zodat die juridische procedures niet meer nodig zijn en we de vaart erin houden. Op die manier kunnen we dan misschien niet onze gedroomde winkel met een 10+ realiseren, maar wij gaan ons uiterste best doen om binnen de mogelijkheden een winkel met een 10 te maken. Voor u.

Zoals u dat van ons gewend bent.

Gerard van den Tweel

De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van de ingezonden brieven, maar behoudt zich het recht voor brieven te weigeren of in te korten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0