Gewicht in Balans

Foto:

Praktijk Foottouch wil je helpen om in balans te komen met je lichaam.

Dat doet Monique van den Beld vanuit haar eigen ervaring: “Jaren geleden heb ik zelf verschillende diëten gevolgd, met als het gevolg dat ik steeds meer aankwam: 5 kilo eraf , 10 kilo erbij, 5 kilo eraf, 10 kilo erbij. Hoe gezond ik ook at en naar de sportschool ging, gewicht verliezen lukt mij niet. Ik bleef steeds het Jo-Jo effect ervaren. Uiteindelijk ben ik met willen afvallen gestopt. Ik geloof door mijn ervaring niet in afvallen, maar in gezond leven. Maar hoe doe je dat?”

Acces Bars

De oorzaak van overgewicht is niet alleen lichamelijk, maar vooral ook emotioneel. Hoe zou het zijn om deze emotionele problemen en trauma’s op te lossen zonder er helemaal diep in te gaan? Dit is mogelijk met Acces Bars®. Acces Bars® is een behandeling op het hoofd om je lichaam te resetten van je automatische piloot. Je valt niet meer in je oude patroon en leert andere keuzes te maken. Een soort opschonen van je brein.

De Acces Bars® omvat 32 energetische punten op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in het leven. Door zachte aanraking van de Bars punten gaat de energie weer stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuze kunt gaan maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige balans. Je kunt Bars eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer.

Van den Beld: “Door dit inzicht met mezelf te hebben, heb ik een Begeleidingsprogramma reset 2.0 geschreven.” Wat dat programma allemaal behelst, dat gaat ze (gratis) uitleggen op 13 maart, een keer ’s morgens, een keer ’s avonds. Je ontvangt dan een informatie pakket waarin je alles kan teruglezen. Daarna beslis je of het Begeleidingsprogramma 2.0 en/of de Gezondheidsreset 2.0 bij je past.
Aanmelden kan via email [email protected].

Hoe snel heb je resultaat?

Het eerste deel van de totale reset duurt bijna een maand. In deze periode kan je al 5 tot 10 kilo loslaten, met behoud van je spieren en mooie huid. Hierna zal je drie weken moeten stabiliseren en mocht je daarna nog meer gewicht los willen laten, dan kun je weer het eerst deel van de Reset 2.0 gaan doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen