Kouwenaar Advocatuur 15 jaar jong

Foto:

Deze maand bestaat Kouwenaar Advocatuur 15 jaar.

In bruiloftsjaren zou dit een Kristallen bruiloft heten!

Werner de Coninck: “Begonnen in 2004 in een kamertje op Bedrijventerrein de Hoef in Amersfoort-Noord. Daarna hebben wij een flink aantal jaren op de Softwareweg en Computerweg kantoor gehouden, totdat wij in 2016 de stap namen om het kantoor naar Nijkerk aan de Stationsweg te verplaatsen, zodat wij “kantoor aan huis” konden realiseren. Het lijkt wel of de jaren voorbij zijn gevlogen, uiteraard met de spreekwoordelijke ups en downs. Gedurende die jaren hebben wij via ons bedrijf ontzettend veel mensen leren kennen, hetzij via bedrijvenkringen, zakelijke netwerken of via doorverwijzingen door vrienden, kennissen en het Juridisch Loket.

Het gezicht en de inspiratiebron van ons kantoor is uiteraard Antoinette zelf. Als je vraagt aan mensen om een ‘profielschets’ van Antoinette te maken dan komen algauw de navolgende omschrijvingen naar boven. Ze heeft een “grote dosis kennis en ervaring, is zeer gedreven, is efficiënt, praktisch en oplossingsgericht, levert kwaliteit, is laagdrempelig, informeel en goed benaderbaar.”

Als Officemanager is Antoinette mijn “baas” en echtgenote. Ik heb grote bewondering en respect hoe ze al die jaren met veel toewijding en verantwoordelijkheid haar advocatenpraktijk heeft opgebouwd, vormgegeven en uitgebouwd. De advocatuur is immers een veeleisend beroep en vergt bij tijd een wijle veel. Tot besluit wil ik alle (oud)-cliënten, (zakelijke) relaties, vrienden, kennissen en beroepsgenoten van harte bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de blijken van waardering. Dankzij u allen gaan wij vol vertrouwen de toekomst tegemoet.”

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen