Bloemen voor Blenken Wijnimport / Wijnbroeders

Foto:

Donderdagmorgen heeft wethouder Mariëlle Broekman Michel Tamminga van Blenken Wijnimport / Wijnbroeders.nl in het zonnetje gezet

Dat gebeurde vanwege de “Dag van de 1000 voorbeelden”.

Op 14 maart 2019 organiseert projectgroep ‘Op naar de 100.000 banen’ voor de derde keer de Dag van de 1000 Voorbeelden. Dat project  is een initiatief van werkgeversverenigingen VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland. Het doel is werkgevers te informeren en inspireren om ook invulling te geven aan de Banenafspraak. Tijdens deze dag organiseren deze verenigingen en werkgeversservicepunten door het hele land diverse activiteiten om inclusieve werkgevers in het zonnetje te zetten en andere werkgevers te inspireren.

Alle wethouders Werk en Inkomen, aangesloten bij het Werkbedrijf regio Amersfoort hebben deze dag een werkgever die het goede voorbeeld geeft, in het zonnetje gezet.

Vanuit de gemeente Nijkerk wilden ze graag de onderneming Blenken Wijnimport in het zonnetje zetten. Het is een mooi voorbeeld van een statushouder die daar na een lang traject nu betaald aan het werk is. Ook is een inwoner vanuit GGZ is er aan de slag gegaan via een werktraject.

Bij de overhandiging was ook accountmanager Martin Mulder van het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort aanwezig.

bijdrage van Jantine van den Burg – Buitenhuis

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden